Момиченце на две години избяга от детска градина “Иглика” в Бургас. Днес е било първото посещение на детето в градината. За инцидента се разбира от пост в социалните мрежи на жената, която го е намерила.

Тя твърди, че е минавала през градината, когато е видяла момиенцето да плаче. Било е уплашено и е треперило. Жената веднага го е върнала в детската градина.

Директорката на детска градина „Иглика“ Стоянка Атанасова заяви за БНТ, че не е ясно дали малкото момиченце наистина е излязло извън двора на градината.

В същото време входната врата на детската градина вече е била отключена Директорката допълни още, че не е била уведомена от своя служител за инцидента. Всичко се е случило в рамките на около 5 минути.

banner

Тя е категорична, че от утре отговорният служител няма да бъде на работа в детската градина. „Грешката, която колежката е допуснала, че влизайки в павилиона е трябвало да заключи входната врата“, обобщи директорката Стоянка Атанасова.

По думите на директорката майката на избягалото момиченце е казала, че то има навик на излиза извън двора на къщата, в която живеели.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space