Седмица на отворените врати ще се проведе в Комплексен онкологичен център- Пловдив в периода от 17 до 21 юни 2024г. Кампанията ще включва безплатни профилактични прегледи за рак на кожата и консултации за други често срещани кожни заболявания, като псориазис и екзема.

«Тези състояния могат значително да повлияят на качеството на живот на пациентите и навременната намеса може да доведе до по-добри резултати от лечението и намалено въздействие върху психичното здраве.», коментира управителят на лечебното заведение доц. д-р Тихомир Дерменджиев. И допълни: «Събитието има за цел да повиши информираността относно важността на ранното откриване и лечение на тези състояния, както и да предостави различни възможности за справяне с проблема.»

Прегледите ще се извършват в сградата на Диагностично-консултативен блок към «КОЦ Пловдив», намиращ се на бул.«Васил Априлов»№15А, в дните от 17-ти до 19-ти юни, от 10:00 до 13:00 часа, в кабинети №2 и №5, а на 20-ти и 21-ви юни – от 13:00 – 14:30 часа в кабинет №5.

Желаещите да бъдат консултирани е необходимо да се запишат предварително на следните телефони –032/278 721, 032/ 278 765, 032/ 278 761, 032/ 278 762.

banner

Безплатните прегледи ще се провеждат от висококвалифицираните онкодерматолози на КОЦ Пловдив, като при необходимост хората ще бъдат насочвани към допълнителни безплатни изследвания в лечебното заведение.

«Чрез предлагането на тези безплатни прегледи ние се стремим да направим качествената дерматологична грижа по-достъпна за всички.» каза д-р Чолакова, водещ онкодерматолог и ръководител на ДКБ.

«Комплексен онкологичен център – Пловдив» напомня на всички, че ранната диагностика е ключът към успешното лечение.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space