Лек автомобил „Шкода Октавия“ предостави безвъзмездно Община Садово на полицейския участък в града. На състоялата се кратка церемония днес директорът на областната дирекция на МВР ст. комисар Георги Чергов получи официално от кмета Димитър Здравков ключа на вече обозначения патрулен автомобил. Дарението се финансира със средства, отпуснати на сесия на Общински съвет – Садово и е израз на устойчивото сътрудничество между местната власт и полицията. Предвижда се новата придобивка да се ползва от служителите от „Териториална полиция“ и да допринесе за повишаване на ефективността от общите усилия за осигуряване на сигурност и спокойствие за жителите в региона. На събитието също присъстваха заместник-кметът Петър Георгиев, председателят на Общински съвет Атанас Телчаров, началникът на РУ-Асеновград гл. инспектор Петър Бабугеров и служителите от участъка, начело с началника ст. инспектор Димитър Димитров. Водосвет на новия автомобил и благословия за здраве на присъстващите даде отец Мирослав от местния православен храм „Св. Св. Кирил и Методий“.

Участък – Садово е подразделение на Районно управление – Асеновград при ОДМВР – Пловдив. В състава му влизат 19 служители, които обслужват територията на град Садово и на 11 села в общината.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space