Днес трябваше да бъдат разпитани един от полицаите и още няколко свидетели, а след това и експертите, изготвили експертизите по делото.

Тъй като част от призованите свидетели не се явиха, прокурорът от старозагорската районна прокуратура Ивелина Косева настоя пред съда да започнат разпитите на вещите лица, които бяха в залата, но адвокатите на охранителя Георги Георгиев се възпротивиха.

Съдът прие аргументите им и процесът беше отложен за 26 юни, следващата дата, насрочена от съдебния състав. Определени бяха също дати за гледането на делото през юли и септември, тъй като по време на процеса трябва да бъдат разпитани 40 свидетели, а досега са проведени разпити на малка част от тях.

Припомням, че охранителят Георги Георгиев, бивш приятел на момичето, беше обвинен в нанасяне на 18 порезни рани с макетно ножче, насилствено подстригване на косата на Дебора и нееднократни заплахи с убийство. Делото е засекретено, за да не се разкриват интимни подробности от живота на потърпевшата, пише БНР.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space