Шофьор е заснет да кара със скорост от 182 км/ч при ограничение от 60 км/ч. Нарушението е заснето от мобилна камера на сектор „Пътна полиция”- Сливен. Водачът го грози глоба 1800 лева, ако това е първото му нарушение, а при повторност санкцията се удвоява.

Това е поредното драстично нарушение, след като през почивните дни бяха заснети скорости от 221, 178, 210 и 206 км/ч при контрола на магистрала „Тракия“, съобщават още от ОДМВР. И добавят, че се извършва ежедневен контрол по спазване на скоростните режими по магистрала „Тракия“, главните и второстепенни пътища в областта. През изминалото денонощие са съставени 122 акта за административни нарушения и фишове.

Полицаите от Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица, както и служители на сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 38 сигнала от тел. 112 за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други. Съставени са 14 протокола за предупреждения. Взети са 95 проби за употреба на алкохол и една за наркотици.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space