Свалиха машинист от локомотив, заради управление на влак по линията София – Драгоман след употреба на наркотици. Резултатите от полеви тест се оказали първоначално положителни. Мъжът изпаднал в шок, защото всичко се случило след внезапна среща с пешеходец, който се изпречил пред композицията и няколко метра спирачен път се оказали фатални.

Пробата за алкохол на машиниста била отрицателна, но за наркотици – първоначално положителна. Така, от кабината на локомотива- уличеният, се оказал на улицата и без работа.

„Претърпях произшествие след спирка „Връбница” към спирка „Обеля”. Подадох звуков сигнал, след като видях че човекът очевадно има някакъв проблем. Натиснах внезапната спирачка и спрях, но човекът попадна под влака и го ударих. Доколкото разбрах човекът е бил жив след сблъсъка. След това изпаднал в кома. Аз лично се обадих на Спешна помощ”. Това разказа в „Здравей, България” Людмил Илиев.

При идването на органите на МВР на мястото на произшествието – пробата за алкохол на Илиев се оказала отрицателна. Но тестът за наркотици отчел наличието на канабис. „Аз лично не съм употребявал никога в живота си наркотици и не знам какво представляват. Отгледал съм сам децата си – какъв пример бил могъл да им дам, ако употребявам наркотици”, обясни той.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space