Екипите на пожарната са реагирали на 107 сигнала за произшествия през последното денонощие. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) на сайта си.

За последните 24 са потушени 49 пожара. При пожарите има двама пострадали.

С преки материални щети са възникнали 26 пожара. От тях девет са в жилищни сгради, един в промишлени сгради, десет са в транспортни средства и други. Без нанесени материални щети са възникнали 23 пожара

Екипите са участвали в 54 спасителни дейности и помощни операции, а лъжливите повиквания са четири, пише БТА.

banner

Малко преди полунощ е получен сигнал за пожар в кухня в казино на хотел „Черно море“ във Варна. На място са изпратени екипи. При инцидента са пострадали жена на 37 години и мъж на 60.

Рано сутринта вчера в Пловдив е получен сигнал за пожар в цех за месо в село Граф Игнатиево в община Марица, а вчера около обяд е подаден сигнал за пожар в пшеничен блок в землището на село Трънково, община Елхово.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space