В Деня на Христо Ботев времето ще запази параметрите на ранно лято – високи температури и кратки следобедни дъждове. Неделята ще е слънчева с дневни температури между 30 и 35 градуса. Около обяд нататък обстановката ще е по-драматична с развитието на мощни локални гръмотевични процеси, кратки поройни валежи с градушка. Явленията ще засегнат последователно западните, някои централни и североизточни райони.

Край морето ще е горещо с температури до 30 и малко над 30 градуса. Следобед и вечерта на изолирани места ще преминат кратки, локални гръмотевични валежи. Морето ще е с равнително спокойно – морската вода ще е с температура около 20 градуса и с незначително вълнение.

Предстоящата първа пълна седмица на юни ще започне с динамично и неустойчиво време с условия за опасни следобедни гръмотевични процеси. От четвъртък нататък явленията ще са доста по-оскъдни и локални като обхват. Температурите ще останат летни – с леки колебания в интервала 30-35 градуса.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space