Областният управител инж. д-р Илия Зюмбилев с поздрав в Международния ден на детето:
Уважаеми родители и скъпи деца,
Честит 1 юни – Международен ден на детето!
Днешният празник е специален за всички нас, защото децата са нашето бъдеще и най-ценното богатство. В тях ние виждаме надеждата за по-добро утре и отговорността ни е голяма – да се грижим за тяхното образование и възпитание.
Образованието е ключът към успешното и щастливо бъдеще на нашите деца. Само чрез него можем да им осигурим знания и умения, които ще им позволят да се реализират като отговорни и способни граждани. Възпитанието, от своя страна, изгражда техния характер и ценностна система, което е основата за формирането на добродетелни личности.
Затова трябва всички ние – родители, учители, институции и цялото общество, да обединим усилията си и да създадем условия, в които всяко дете ще може да развива своя потенциал. Трябва да се грижим за тяхната сигурност, здраве и щастие, да ги подкрепяме в техните мечти и стремежи.
На този светъл ден искам да пожелая на всички деца да бъдат здрави, щастливи и усмихнати. Нека изживяват детството си с радост и безгрижие, а на родителите пожелавам търпение, любов и мъдрост в отглеждането на техните скъпоценни съкровища.
С уважение,
инж. д-р Илия Зюмбилев
Областен управител на Пловдив

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space