Доходите, разходите и спешните въпроси пред следващия парламент у нас и в ЕС коментира президентът на КНСБ Пламен Димитров в ефира на „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Трябва ли да бъдат повишени заплатите на медиците

„През последните два месеца в цялата страна се опитваме да информираме както бизнеса, така и местната общественост, нашите синдикални структури и работещите хора. Две директиви на ЕС, които касаят доходите, трябва да намерят място в нашето законодателство и практика”, каза Димитров за целите на кампанията на КНСБ.

Служителите на „Ел Би Булгарикум” във Видин излязоха на протест

banner

Двете директиви касаят насърчаването на колективно трудово договаряне на заплатите и изчистването на различията в заплащането. „Това е важно за всички, защото по този начин в един момент ще можем да стигаме заедно до решения за по-справедливи нива на доходите, договорени чрез Колективния трудов договор”, каза президентът на КНСБ.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space