15 деца от ДГ „Буратино” посетиха Областна администрация – Пловдив по покана на Областния управител инж. Илия Зюмбилев по повод предстоящия празник Ден на детето на 1ви юни.
Децата бяха посрещнати от областния управител и служители на администрацията, а малчуганите от ДГ „Буратино“ внесоха много празнично настроение като изпълниха няколко песни и стихотворения. Областният управител поздрави децата и техните учители и им пожела един страхотен празник, щастливо лято и наесен с бодра крачка да прекрачат прага на училището.
„Следвайки децата по пътя на техния растеж и развитие, ние се ангажираме да им предоставим не само знания, но и любов, внимание и подкрепа, които са от съществено значение за тяхното самочувствие и успех в живота. Нека всички заедно строим свят, в който всеки детски глас се чува и всяко дете се чувства обичано и ценено.“
След специално подготвената детска програма, областния управител благодари за прекрасната атмосфера и раздаде на всички лакомства, балони и подаръци.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space