Агресия в училище. Ученик удари учител в благоевградска гимназия. Осмокласникът и си е позволи физически да нападне преподавателя си заради забележка за облекло.

Темата в ефира на „Здравей, България” коментира директорът на Професионална гимназия „Ичко Бойчев” Антон Драгоев. От началото на учебната година в гимназията са въведени униформи. Двама ученици обаче пристигнали с къси панталони. Преподавателят ги върнал, за да се приведат в приличен вид, уточни директорът. Осмокласниците започнали да обиждат учителите. Направили няколко опита да влязат в клас през различни входове на сградата.

Удареният преподавател се е оплакал на директора, че има проблем с децата, дори внесъл доклад. Антон Драгоев разговарял с учениците и ги приканил да се преоблекат. Единият го направил, а другият продължил да упорства. След това осмокласникът отишъл до футболното игрище, където учителят провеждал час, и го ударил в коремната област.

Момчето вече има предупреждение за преместване в друго училище заради неизвинени отсъствия. „Следващата санкция е преместването му или смяна на формата на обучение от следващата учебна година”, посочи директорът на Професионална гимназия „Ичко Бойчев”.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space