На 15 юни тази година Пловдив отново ще е част от Националния „Поход за Семейството“
Стотици пловдивчани за пореден път ще могат ясно да изразят своята позиция в подкрепа на брака, семейството и децата на България.
Началото на „Поход за Семейството“ в Пловдив ще бъде в 18.00 часа, започващо с шествие от площад „Аптека Марица“, преминаващо през центъра на Пловдив и стигащо до Военния клуб (ДНА), където ще започне забавна и развлекателна програма.
Ще има кратко слово за събитието и целите му, и кратка лекция от професионален психолог в помощ на родителите. Но през това време на малчуганите определено няма да им е скучно, защото те ще се радват на новите си прически, шарени рисунки по лицата, и други весели игри и забавления, достъпни през цялото време. Разбира се, задоволството на малки и големи няма да е пълно, ако няма и игри, в които са включени и мама и тати… ще има и такива!
Други дейности, които са планирани в програмата на „Поход за Семейството“ в Пловдив, са участието на Арменския ансамбъл „Сирун” и дълга празнична хоротека, която ще въодушеви присъстващите и ще разтупти всяко българско сърце, което е на мястото.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space