Приемете моите най-искрени поздравления по случай най-светлия празник – Деня на българската азбука, просвета и култура, на славянската книжовност и честване на Светите равноапостоли Кирил и Методий – 24 май!

В този тържествен ден с основание се гордеем с постиженията и всеотдайността на българските учители и преподаватели, които градят духовната крепост на знанието.

На 24 май изказваме благодарност на всички, които пазят културно-историческото ни наследство и го предават на младите поколения.  Прекланяме се пред всички наши съвременни просветители, които съхраняват и развиват нашата културна идентичност и укрепват българската духовност!

Пожелавам на всички ученици трудолюбие и стремеж към знанието, на учителите – търпение, постоянство и професионализъм, на културните дейци и представителите на академичната общност – вдъхновение и енергия! Бъдете здрави!

banner

Честит 24 май –  празникът на духа, културата и словото!

Д-р инж. Илия Зюмбилев

Областен управител на област Пловдив

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space