Минималните температури днес ще бъдат между 22° и 27°, в Пловдив – около 12°, а максималните – между 22° и 27°, по Черноморието – от 18° до 21°.

Ще бъде предимно слънчево. След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места, главно в планинските райони, ще превали краткотраен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България – умерен вятър от изток-югоизток.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат от 18° до 21°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд и ще прегърми. Ще духа слаб юг-югоизточен, по най-високите части на Рила и Пирин умерен до силен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра – около 11°.

banner

В сряда и четвъртък над цялата страна ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Има условия за значителни количества. Вятърът ще се ориентира от северозапад, а максималните температурите слабо ще се понижат.

В петък и събота ще преобладава слънчево време. Над западната половина в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space