След тежката катастрофа в Пловдив, при която загинаха млад мъж на 21 г. и спътничката му на 20, борбата за живота на двамата пострадали продължава. По-тежко е състоянието на 22-годишното момиче.

По информация на NOVA младежите от тежката катастрофа играли карти до късно. В момента на инцидента те се прибирали по домовете си. Автомобилът е собственост на столична фирма.

Припомняме, че водачът е син на жена, която работи в отдел „Регистрации” на „Пътна полиция” в града под тепетата. Баща му пък работел в Англия. Загиналият шофьор се занимавал с търговия. Той имал общо 16 фиша за 3-те години стаж зад волана. 10 от тях били за маловажни престъпления на пътя, сред които шофиране без обезопасителен колан и причиняване на ПТП заради неспазване на дистанция. Един от фишовете бил за превишена с 21 км/ч скорост на стойност 100 лв.

Предстои резултатите от експертизите да разкрият карал ли е под въздействието на алкохол или упойващи вещества в момента на сблъсъка с няколко вековни дървета, който коства няколко човешки живота. До мястото на инцидента има светофар, който обаче мига само в жълта предупредителна светлина, за да напомни, че предстои кръстовище.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space