Неделният ден обещава да има райони с валежи в цялата страна.

Минималните температури ще бъдат между 7° и 13°, в Пловдив около 11°, а максималните – между 18° и 24°, в Пловдив – около 22°.

Ще преобладава слънчево време. Следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток.

По Черноморието ще има значителна облачност, след обяд с валежи от дъжд и гръмотевици. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16° и 19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

banner

В планините облачността ще е значителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра – около 4°.

През първите дни от следващата седмица ще се задържи предимно облачно. Ще има и валежи, на повече места в следобедните часове в Западна България, във вторник са възможни и гръмотевици, в понеделник сутринта валежи ще има и в Източна България. Температурите ще са с 2-4 градуса по-ниски.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space