15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в стабилно състояние, съобщиха от болница „Свети Георги“ в Пловдив.

През следващата дни ѝ предстои операция на таза. Заради травмите ѝ, момичето е под постоянно лекарско наблюдение.

В Карлово и Сопот започна кампания по кръводаряване, в която са се отзовали работници и служители от ВМЗ и военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада. Родителите на пострадалото момиче са потресени от случилото се, предава БНТ.

Бащата на момичето каза, че от болницата подават много оскъдна информация за състоянието на дъщеря им. И призова всички компетентни органи в държавата да направят необходимото, за да се спрат подобни инциденти.

banner

„Аз знам, че си изпратих детето кукла и я намерих като смачкано коте. 15-минути е стояла под колата, докато се намери крик, за да се вдигне. Не разполагаме с абсолютно никаква информация за състоянието ѝ.

Това, което знаем е, че предстои операция на бял дроб, има две счупени ребра и натрошен таз. Трябва да се спре това безумие. Сега искат на 17 г. да им дават книжки“, сподели бащата.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space