ОВЕН

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте.

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

banner

ТЕЛЕЦ

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Неделя е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса.

Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Намерете начин да се отпуснете.

БЛИЗНАЦИ

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след Днешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък.

В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Не е разумно да вземате пари в заем. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

РАК

Неделя ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим.

Не е разумно да вземате пари в заем. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

ЛЪВ

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера.

Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате.

През неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. неделя посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Бъдете оптимисти.

ДЕВА

Неделя бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

ВЕЗНИ

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси.

Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Днес е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

СКОРПИОН

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.

Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини.

Грижете се добре за здравето си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

СТРЕЛЕЦ

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари.

Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали.

Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

КОЗИРОГ

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение.

Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте.

Може би прекалено много се раздавате в работата си. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

ВОДОЛЕЙ

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви.

Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Днес просто е такъв ден.

РИБИ

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи.

Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space