Малчугани се катерят по кран на изоставен строеж в Пловдив. За опасното занимание сигнализира пловдивчанин в социалните мрежи. Точното място е изоставения комплекс „Слънчогледи“ кв. „Прослав“.

„Това е почти всеки ден. От 112 и РПУ изобщо не се трогват. Мисля, че е крайно време да се вземат някакви мерки за този комплекс, преди да стане инцидент“, призовава той.

„Абсолютно безумие, което явно се толерира щом не се взимат мерки! Колкото и да се подава информация, отговор и решение, което да гарантира безопасността на гражданите и най -вече на децата – липсват!“, гласи един от коментарите под публикацията.

„Години наред деца се „забавляват“ хвърляйки камъни и трошейки стъкла. Качват се на покрива, пускат силно музика и си правят дискотека … Вървят по външната част на парапетите, хвърлят гуми от покрива … и това е всеки божи ден. Същите тези хубостници счупиха пейките пред първи блок .. Та да питам … наистина ли смятате ,че кмета на района е виновен?“- пита пловдивчанка.

banner

От район „Западен“ са взели отношение по проблема.

„Бяхме сигнализирани преди няколко дни за този проблем. За съжаление, строежът е без инвеститор към момента и ще отнеме време, за да намерим отговорните за него собственици. Ще обърнем внимание на полицията да се отзовава на сигналите. Призоваваме родителите да предупредят децата за опасността да влизат в този имот“, гласи отговорът от кметството пише Блиц.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space