Множество пловдивски футболисти се обединиха в подкрепа на Георги Маринов, който е на 22 години и пострада при тежка катастрофа.
Георги е учил в СУ „Свети Климент Охридски“ в Пловдив, където е съученик с редица юноши на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив).

Георги Маринов на 22 години и има частично прекъсване на гръбначния мозък Th3-Th4. Датата, която преобърна и бележи живота му, е 06.08.2021 г. Датата на катастрофата – тогава губи сетивност и моторни функции от гърдите надолу . 2 години и половина по-късно все още в инвалидна количка Георги НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ И ВЯРВА В СВОЯ УСПЕХ, и е на ръба да го осъществи.

През тези години той и семейството му пробваха какви ли не лечения в цял свят за тяхна сметка, но за жалост – неуспешни. И с много разговори, трудности и доста безсънни нощи намериха лечение в Банкок, Тайланд, КЪДЕТО МУ ДАВАТ 85% ШАНС ЗА ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

ЛЕКАРИТЕ СА СИГУРНИ В УСПЕХА на Георги и вярват, че ще се възстанови, защото през тези години ТОЙ НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ И ЗА МИГ, и не е спирал да тренира, и да полага усилия за възстановяването си.

banner

Но след всичките предишни опити за лечение, семейството не разполага с финансовата възможност. И ето ни сега – обръщаме се към Вас, надявайки се да ни помогнете да съберем тази сума. НЕКА БЪДЕМ ХОРА, НЕКА ПОДКРЕПИМ ГЕОРГИ, който заслужава да успее и е сигурен в това.

Всеки е бил на 20 години и да си “прикован“ за инвалидна количка е тежко наказание. Георги иска да има семейство и да се радва на живота като всички нас. Нека всички заедно сбъднем мечтата на Георги и да го измъкнем от затвора на собственото му тяло. Да го освободим от тежестта и болката, която изпитва всеки ден.

КАК ДА МУ ПОМОГНЕТЕ? Чрез дарение в платформата ТУК, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона Дари).

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space