Минималните температури ще са между 4° и 9°, в Пловдив – около 9°, а максималните – между 23° и 28°, в Пловдив – около 26°. Ще бъде слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър, който вечерта ще отслабне.

И по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 19° и 23°. Температурата на морската вода е 11°-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

И в планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 мета ще е около 16°, на 2000 – около 9°.

През следващите дни ще остане топло за средата на април. Минималните температури ще са между 7° и 12°, а максималните – между 23° и 28°.

banner

В петък ще бъде предимно слънчево, след обяд над източните и планинските райони с развитие на купеста облачност, но вероятността за валежи е малка.

В събота над Централна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици.

В неделя времето ще бъде предимно слънчево.

В понеделник ще започне увеличение облачността, средна и висока, но затоплянето ще продължи.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space