Днес преди обед ще бъде предимно слънчево. Следобед над западните и северни райони ще се заоблачи, като валежи не се очакват. Вятърът ще бъде слаб със скорост до 20 км/ч. Максималните температури в страната ще са от 19 до 27 градуса, а по Черноморието до 19-20 градуса.

Над планините сутринта ще бъде слънчево, а следобед времето ще бъде с разкъсана облачност. Вятърът по високите части, над 2200 метра височина, ще бъде до умерен от североизток със скорост до 25 км/ч. Максималните температури над 2500 метра височина ще бъдат около 5 градуса, а на 1500 метра до 13.

В сряда ще се заоблачи, валежи са малко вероятни. В четвъртък над Западна България ще има повече облаци, с условия за следобедни превалявания в западните райони. В петък и събота валежите у нас ще бъдат често явление и ще захладнее с дневни температури от 14 до 20 градуса.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space