Минималните температури ще са между 5° и 10°, в Пловдив – около 10°, а максималните – между 22° и 27°, в Пловдив – около 25°.

Ще бъде предимно слънчево. Следобед облачността от северозапад ще се увеличава, но ще бъде почти без валежи. Вечерта и през нощта на места в Източна България ще превали, възможно е и да прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър.

По Черноморието преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността ще се увеличава, но през деня ще е почти без валежи. Вечерта и през нощта на места от север на юг ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 18° и 23°. Температурата на морската вода е 10 – 13°. Вълнението на морето ще е 1 бал.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността ще се увеличава, но ще бъде почти без валежи. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 – около 8°.

banner

В неделя над западните райони облачността ще е разкъсана, над централните и източните – предимно значителна, след обяд купесто-дъждовна и там на места, както и в планинските райони ще превали, възможно е и да прегърми. Вятърът ще се обърне от север-североизток, ще е слаб. Минималните температури ще бъдат между 9° и 14°, а максималните – между 18° и 23°.

През първите дни от новата седмица времето ще бъде предимно слънчево, по-значителни временни увеличения на облачността ще има в понеделник и вторник над Югоизточна България, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е от изток-североизток, слаб, в много райони и ще стихва. Минималните температури ще са с 2 – 3 градуса по-ниски, а дневните бавно ще се повишават и в сряда максималните ще са между 22° и 27°.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space