Минималните температури ще бъдат между 4° и 11°, в Пловдив около 11°, а максималните между 20° и 25°, в Пловдив около 25°.

Ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над планинските и източните райони облачността ще се увеличи, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа умерен вятър от север-северозапад.

По Черноморието преди обяд ще е слънчево. Около и след обяд облачността ще се увеличи, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 20° и 25°. Температурата на морската вода е 10°-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, но само на изолирани места ще превали краткотрайно. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14°, на 2000 около 5°.

banner

В събота ще бъде предимно слънчево, с по-значителна купеста облачност над Източна България, но вероятността за валежи е малка. Ще духа слаб северозападен вятър. Температурите слабо ще се повишат.

В неделя над източната половина от страната облачността ще е предимно значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна и на много места ще превали и прегърми. Над западната половина ще има променлива облачност, главно в планините ще има и краткотрайни валежи и гръмотевици. Вятърът ще е от североизток, предимно слаб и дневните температури ще се понижат.

В понеделник ще преобладава слънчево време, с повече облачност над Източна и Централна България, но вероятността за валежи е малка.

Във вторник ще бъде слънчево. Минималните температури ще са между 4° и 9°, а дневните слабо ще се повишат.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space