Минималните температури днес ще са между 7° и 12° в Пловдив – отново около 13°, а максималните още ще се повишат и ще са от 25° до 30°, в Пловдив – около 28°. Ще се задържи слънчево. След обяд ще духа слаб, на север от планините и в източните райони от страната – до умерен югозападен вятър.

Над Черноморието също ще преобладава слънчево време, с разкъсана висока облачност. Максималните температури ще са между 16°-26°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

Слънчево ще се задържи и в планините, но и ветровито, с умерен, по билата временно силен вятър с посока също от югозапад. Затоплянето ще продължи и максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра – около 12°.

Слънчево и необичайно топло ще се задържи и в понеделник. Във вторник вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд, придружени от гръмотевици, а температурите ще се понижат с няколко градуса. Превалявания и гръмотевици ще има на отделни места в страната и в четвъртък.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space