Минималните температури и днес в почти цялата страна са положителни. Най-топло беше в северните райони от страната – Оряхово 7°, във Враца 6°. В София тази сутрин беше колкото и вчера, 3°.


Максималните температури днес ще бъдат между 9° и 14°, в Пловдив – около 14°. В следобедните часове облачността ще продължи да намалява, най-късно по Черноморието. Ще духа слаб, в Дунавската равнина –умерен западен вятър.

През нощта над по-голямата част от страната ще е безоблачно. Ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са между минус 2° и 4°, в Пловдив 4°.

banner

Утре ще духа слаб до умерен югозападен вятър, максималните температури ще се повишат и ще са между 12° и 17°, в Пловдив – около 116°.

Сутринта видимостта на места ще бъде намалена, но през деня ще преобладава слънчево време.

И по Черноморието ще бъде слънчево. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Чудесно време и в планините. Ще бъде слънчево, в комбинация с умерен вятър, все още от запад-северозапад.

С много слънчеви часове ще бъде утре на Апенининте и Балканите. В останалата част на Европа, която е под влиянието на обширен циклон, на много места ще вали. Значителни валежи от дъжд и от сняг, както и гръмотевични бури, ще има на Британските острови.

И у нас, в неделя и понеделник ще има валежи. Преди това, в петък и събота ще бъде предимно слънчево, с вероятност за превалявания главно в планинските райони. Температурите съществено ще се повишат.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space