Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Гърция за товарни автомобили, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.


На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно- пропускателен пункт (ГКПП) „Видин“ и на ГКПП „Оряхово“ на изход за товарни автомобили.

На границата със Сърбия движението е интензивно на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

banner

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно- пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границите със Северна Македония и Турция движението е нормално на всички гранични пунктове.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space