Футболният клуб Дунав (Русе) потъна в скръб. „Драконите“ тъгуват за непрежалимата загуба на Ники Димов (DJ Zmey). Русенци информираха, че той е загинал при нелеп инцидент без да влизат в подробности.


„Поредната невъобразима и нелепа трагедия, свързана с човек от нашата общност ни застигна днес (4 март 2024 г.) – един от гласовете на Дунав, който ни информираше, забавляваше и надъхваше по време на мачовете на отбора – Ники Димов (DJ Zmey) си замина при нелеп инцидент“, обявиха тъжната вест от ФК Дунав (Русе).

„Ники бе страхотен приятел на Дунав и винаги бе с клуба дори в най-тежките моменти. Това е поредна тежка и непрежалима загуба в много кратък период от време. Почивай в мир, приятелю – там, горе при звездите“, добавиха от футболния клуб.

banner

Само преди месеци Ники се представи силно в играта „Сделка или не“ по NOVA, спечелвайки сумата от 10 000 лева.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!