Хороскоп за 5 май: Кошмарен ден за 3 зодии

Овен – Благоприятен ден за много неща, включително по-сложни и отговорни. Ще имате шанс навреме да получите точната информация, да вземете правилните решения, да намерите най-краткия път към целта.

Телец – Звездите ще бъдат на ваша страна и ще можете да се възползвате от това. Възможно е да получите изкусително предложение. Ще можете да реализирате някои стари планове. Следобедът носи неочаквани и добри новини.

Близнаци – Денят е подходящ за всякакви дейности. Ще намерите нужния подход към решаване на общи проблеми, ще получавате бързи резултати. Подходящо е за общуване, особено през втората половина на деня и вечерта.

Рак – Положителните вибрации ще преобладават над отрицателните. Заемете се само с тези дела, които не изискват допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Склонни сте да предприемете някои инициативи.

Лъв – Можете да поемете инициативата, да започнете нови лични проекти. Много от вашите експерименти ще бъдат успешни. Възможно е да имате интересно и ползотворно пътуване, на което не е изключено да завържете ново запознанство.

Дева – Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Бъдете внимателни при работа с техниката и с режещи предмети. Организирайте си срещи.

Везни – На този ден е по-добре да не планирате сложни и изморителни дела. Днес се уморявате по-бързо от обикновено и се нуждаете от повече почивка. Прекомерното напрежение е нежелателно, поради което самочувствието може да се влоши.

Скорпион – Денят не е подходящ за ново начало, но е полезно да се върнете към онова, което се нуждае от подобрение или довършване. Вашата интуиция е много добра и вашата прозорливост ще реши много проблеми.

Стрелец – Днес може да се окажете във водовъртежа на събитията. Ще трябва да проявите гъвкавост, бързина и остър ум при вземане на решенията и излизане от ситуациите. Възможно е да ви изненадат приятно.

Козирог – Характерното днес за вас са здрави амбиции, инициатива, енергия. Съдбата ви този ден е да бъдете лидер, не да сте в подчинена позиция и другите трябва да приемат това. Вашите проекти са почти обречени на успех.

Водолей – Емоционалният фон е нестабилен, настроението може да е променливо поради всякакви дреболии. Откажете се от важни делови преговори и срещи. Опитайте поне един ден да изкарате спокойно, без нервно напрежение и очакване.

Риби – Денят ще е напрегнат и труден за някои, изпълнен с грижи и вълнения. Всяка неправилна стъпка може да доведе до загуби. Проявете максимум бдителност, слушайте повече, говорете по-малко. Така ще научите нещо важно.

Banner 468 x 60 px