ОВЕН

Опитайте се да запазите спокойствие, независимо какво се случва около вас. Ако успеете, значи с всички трудности, които може да донесе денят, ще се справите бързо. Не се сърдете на онези, които не разбират и не оценяват веднага вашите идеи. Дайте им време и те скоро ще разберат, че сте избрали правилния път.

ТЕЛЕЦ

banner

Ще бъде лесно да направите добро впечатление на нови познати. Дори онези, които се интересуват само от собственото си мнение, ще ви изслушват внимателно. Скорошни съперници ще ви предложат сътрудничество. Интуицията ще ви подскаже дали да им се доверите.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви труден, но все пак добър ден. Запазете спокойствие. Това ще бъде достатъчно, за да се справите с всички пречки. Разногласия и спорове днес ще възникват по-често от обикновено. Но това е добре, защото благодарение на тях ще намерите най-доброто решение и най-краткият път към целта.

РАК

Не отлагайте важни срещи. Както за делови преговори, така и за неофициални, първата половина на деня е по-добра. Ще ви бъде лесно да намерите общ език с новите познати. Не са изключени интересни предложения относно работа или бизнес. Намерете време и за почивка.

ЛЪВ

Вероятни са парични постъпления и успешни сделки. Във всичко, свързано с финансите, можете да разчитате на интуицията. Възможно е именно благодарение на нея да увеличите приходите си. Денят е подходящ за делови преговори или срещи с потенциални работодатели и партньори.

ДЕВА

Денят няма да мине гладко. Умението да не се поддавате на провокации, да пропускате непоискани съвети покрай ушите си и да запазвате спокойствие, дори когато всички около вас нервничат, ще ви бъде много полезно. Решенията, които взимате днес ще се окажат правилни.

ВЕЗНИ

Ще постигнете много, ако сте упорити. Денят е подходящ за делово общуване, обсъждане на работни планове или срещи с потенциални съюзници. Не пропускайте възможността да споделите идеите си с онези, които могат да помогнат за тяхното реализиране. Създадените днес контакти ще се окажат изключително полезни.

СКОРПИОН

По-добре е да не отлагате важни въпроси или сериозни разговори. Първата половина на деня ще бъде особено благоприятна, опитайте се да извлечете полза от това. Ще ви се изясни как да разреши проблем, който ви е обърквал. Успехът ви скоро ще стане известен и мнозина ще искат да ви опознаят по-добре.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде благоприятен и много подходящ за предприемане на мащабен и сложен проект. Обмисляйте всяка стъпка и не разчитайте на бързи победи. Ако днес сте упорити, но търпеливи, успехът няма да закъснее. Денят е подходящ за общуване с любими хора, организиране на семейни събития или срещи с роднини.

КОЗИРОГ

Началото на деня няма да е подходящо за сериозни дела. Най-вероятно по това време ще сте отпуснати и вниманието ви няма да е на ниво. Помислете към кого бихте могли да се обърнете за помощ. Ако се появи такава възможност, не я пропускайте, но и не злоупотребявайте.

ВОДОЛЕЙ

Опитайте се да не говорите твърде много. По-късно може да съжалявате за необмислените думи. По-добре е да не обсъждате други хора и да не споделяте тайни. Ограничете се до разговори за незначителни неща. Денят е по-подходящ за самостоятелна работа и действия.

РИБИ

Изхвърлете фалшивата скромност и разкажете за вашите успехи и постижения на всички, които се интересуват от тях. Днес ще имате възможност да създадете полезни контакти и да намерите надеждни съюзници. Възможно е и началото на приятелство, което ще стане важно за вас.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!