Destiny

Идва драматично Пълнолуние в Лъв: ето какво трябва и не трябва да правите!

Пълнолунието на 28 януари ще бъде доста опасно. Луната ще бъде в знака Лъв, което ще донесе затруднения на много хора в повечето области на живота им.

По време на Пълнолунието много хора ще се почувстват раздразнителни без видима причина. Това е нормално за тези периоди, но благодарение на Пълнолунието в Лъв, тези техни чувства ще бъдат завишени до краен предел.

Но помнете - всички тези отрицателни емоции са временни и преходни, както и евентуалните пречки, които могат да застанат на пътя ви.

Вижте съветите на астролозите за това как да преминете по-леко през драматичния ден и какво е хубаво да правите и да не правите по време на Пълнолунието:

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ:

- Не правете големи покупки. Въздържайте се от необмислени финансови решения.

- Не се опитвайте да изяснявате отношеният си точно сега. По време на това Пълнолуние думите могат да бъдат изтълкувани погрешно или може да кажете нещо, за което после ще съжалявате.

- Не забравяйте да си почивате. Не бива да бездействате съвсем, но и не бива да се трудите като за двама. Осигурете си време за себе си и за релаксация.

 - Не лъжете и не давайте обещания, които нямате намерение да изпълните. 

КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ:

- Отдайте се на духовни практики и релаксация. Смята се, че в тези дни е много благоприятно да търсите отговори на важни за вас въпроси. Останете насаме със себе си и с мислите си.

 - Останете надалеч от тълпата. В този ден лесно можете да се заразите от песимизма на околните. Избягвайте социалните мрежи и разговорите с хора, които ви натоварват./Edna.bg

Banner 468 x 60 px