Стотици заведения в Пловдив се включват в инициативата „Нощ на ангелите“

Над 200 заведения са потвърдили участие в кампанията „Нощ на ангелите“ в подкрепа на болния от миелоидна левкемия Ангел Краевски. Поредната благотворителна инициатива, подета от организаторите на кампанията „Заедно за Ангел“, е на път да преобърне насажданите представи за липса на човечност и съпричастност сред българите и в частност сред пловдивчани.

Немислимото до скоро вече е реален факт. Собственици на кафенета, барове и ресторанти  от всички краища на града приеха протегнатата ръка на приятелите на Ангел и ще дарят процент от оборотите си в подкрепа на благородната кауза. Във всички заведения ще има и специално поставени кутии за дарения, в които всеки посетител ще може да помогне на Ангел Краевски за предстоящото му лечение. Така на 17 септември, именно на празника на Вярата, Надеждата и Любовта, Пловдив ще докаже за пореден път, че е специален град и хората, живеещи в него са от по-особена мая.

„Нощ на ангелите“, под каквото мото ще се проведе събитието на територията на целия град, ще даде възможност на всички, които искат да подкрепят Ангел, да го направят и посещавайки благотворителния базар, който ще бъде ситуиран в „Капана“ и където ще могат да закупят специално изработени фланелки, както и да участват в „Музикално бинго“ пред Бар „СандъкЪ“ на улица „Абаджийска“ от 21.00 часа.

Припомняме, че всички могат да подкрепят Ангел, използвайки и платформата HelpKarma.

„Музикално бинго“ в подкрепа на Ангел Краевски затваря улица в „Капана“

Поредното уникално събитие, организирано от инициаторите на кампанията „Заедно за Ангел“, ще се проведе на 17 септеври от 21.00 часа в квартал „Капана“.

Тогава цялата улица „Абаджийска“ ще се превърне в „Музикално бинго“, а всички желаещи, решили да подкрепят Ангел Краевски и неговото семейство, ще могат да вземат участие, сформирайки собствени отбори, състезавайки се за символичната награда от бутилка марков алкохол.

Събитието се реализира благодарение на Wine time 73•83, Multi Culti, Whisky bar Sandak \ СандъкЪ  и Bally Club, които ще предоставят своите заведения за участниците в музикалното бинго.

Талонът за участие е на цена от  5 лева, като всички събрани приходи от играта ще бъдат добавени към събраните до момента средства за предстоящото лечение на Ангел в чужбина.

"Музикално бинго" е вечерно увеселение, обединяващо в себе си традиционното бинго със световни и български музикални хитове. Закупувайки талон за участие в играта на 17 септември, ще имате възможност в рамките на два часа да се забавлявате, слушайки любимите си песни и пиейки напитки в компанията на своите приятели, като с това ще помогнете за постигането на общата ни цел - Да помогнем на един Ангел Краевски да пребори своето заболяване и да е отново сред нас. 

Накратко за бингото: След като закупите своя талон, вие ще участвате в следващото разиграване на играта. На всеки талон вместо цифри ще бъдат изписани имената на световни и български хитови песни. В момента, в който музиката бъде пусната и участниците чуят парчето, веднага трябва да проверите дали го имате на своя талон. Щом дадена песен бъде открита на талона, тя трябва да бъде зачеркната, оградена, задраскана или отбелязана по някакъв начин. Първият участник, направил "линия" (хоризонтална, вертикална или диагонална) ще получи шотове, а първият играч, който отбележи всичките си песни на бинго талона, трябва да се изправи и да извика силно "БИНГО!", след което ще получи като награда бутилка марков алкохол.  

Припомняме, че над 200 заведения се включват в благотворителната инициатива „Нощ на ангелите“, в която сяко едно от тях ще дари процент от оборота си в празничние ден в подкрепа на кампанията „Заедно за Ангел“.

Всеки, коийто има желание, може да подкрепи Ангел, използвайки и платформата HelpKarma.

Поредното събитие на Нощта на Ангелите ще събере автори, които ще се включат в HANDMADE базара на 17-ти сепетвмри

За целта нашите приятели от Kapana Fest ни предоставиха безвъзмездно своето оборудване, за да можем да реализираме този базар на сцената на Ядрото в Капана. 

Всеки един артистите ще дари между 20% и 100% от всички продадени артикули на 17.09. 

Успоредно с всички събития по време на „Нощта на Ангелите“ 10 пловдивски фотографа ще правят моментни снимки пред част от заведенията, като всички посетители ще могат да си ги закупят на място. 

Ще се видим в четвъртък!

От екипа на „Заедно за Анел“

 

Banner 468 x 60 px