„Роден съм в район „Северен“ и цял живот съм живял тук. Запознат съм с проблемите на хората и наболелите теми в района и съм готов да помогна за решаването им“, с тези думи се обърна към жители на „Северен“ кандидатът за кмет на района на ГЕРБ Илиян Лалев.

Той, придружен от кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – Слави Георгиев, Йордан Илиев и Гошо Къчков, обиколиха част от кварталите на района, разговаряйки с местните граждани за тревогите и затрудненията, пред които са изправени.
Сред най-често споделяните проблеми бяха за почистването на коритото на река „Марица“, страхът от наводнения и бедствия, чистотата по улиците и междублоковите пространства, зелените площи и нередовния градски транспорт.
„Искаме транспортът да бъде общински, а не частен“, посочиха кършакалии пред кандидата за районен кмет.
„С екипа ми ще работим за довършването на ремонтите, които се провлачват с години, както проект за изграждането на нов мост на река „Марица“, за да се облекчи трафика. Това са сред най-важните ни задачи и амбиции“, заяви Илиян Лалев.
Той срещна голямо разбиране и подкрепа от гражданите от кварталите на район „Северен“.
Кандидадите на ГЕРБ в Пловдив са с № 7 в трите бюлетини на изборите на 29-ти октомври.

 

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!