Благой Георгиев влезе в „Сървайвър” преди три месеца като неочакван звезден претендент и успя да излезе от там като победител с голямата награда в размер на 150 000 лева. А към днешна дата явно е дошло време за равносметки, каквито обикновено се правят след подобни ключови събития в личния живот.

Футболистът има 4 деца от 3 жени, както и два брака. В момента е в развод с последната си съпруга Полина, за която се ожени едва преди няколко месеца. Обаче не крие, че победата в „Сървайвър“ го прави много щастлив.

„Колкото и да беше тежко, колкото и да исках да си тръгна още първата седмица, когато беше най-тежко, мобилизирах се и дадох най-доброто от себе си. Накрая и спечелих. Това е най-важното“, разкрива бившият футболист и не крие, че винаги е искал да спечели всяко едно състезание или мач и е тръгвал с цел победа.

banner

Не само планирал победата си в „Сървайвър“, а и се готвил за нея. Признава, че дори поддържането на елементарната хигиена в риалитито е била много трудна. Не си миели зъбите, не можел да вкара пръстите в косата си от мръсотия. Миели зъбите си с пепелта от огъня, направо „лукс“, както се изразява самият той.

В риалити формата Джизъса свалил 14 кг., което е страшно много, но сега се възстановява и вече е успял да си върне 6-7 кг. от тях, защото като се прибрал мислел само за ядене. След края на риалитито е категоричен, че не иска да вижда кокос дори и на снимка. Намразил също така и ориза.

Твърди, че не е мислил какво ще прави с парите от наградата и допълва, че искал да спечели не заради парите, а заради емоцията да остане последен. Признава, че би участвал и в „Ергенът“, тъй като му се струва интересно предизвикателство.

Останал изненадан от това, че Полина подала документи за развод, докато бил в „Сървайвър“ и допълва, че изобщо не очаквал. Там бил без комуникация с външния свят и няма как да знае какво ѝ се е въртяло в главата. Въпреки това приема нещата спокойно и уважава решението ѝ. Допълва, че не таи лоши чувства към нея и ѝ пожелава да открие това, което търси, цитира го „Уикенд“.

Категорично отрича да е имал връзка с певицата Татяна и добавя, че това са пълни глупости. Двамата се познават отпреди 5-6 години, но никога не са били интимни.

Няма връзка и с щерката на Ванко 1, така че няма за какво бившият рапър да му избива зъбите, както се беше заканил при появата на слуховете. Дори напротив, Джизъса се похвали, че наскоро е посетил денталната клиника на Ванко 1. В последните две седмици е разбрал, че вечер ляга с една жена, а сутрин се събужда с друга. Според твърденията му няма връзка и с Мария Обрейкова.

Джизъса твърди, че той никога не омайва жените, а те него, тъй като е доста срамежлив. Няма определен тип жени, които му харесват. Подчертава, че в момента изобщо не му е до връзки и жени и иска да обърне внимание на децата си.

Не крие, че е мислил да напише книга да живота си и дори е убеден, че тя ще е най-продаваната у нас. Съжалява за много неща, но именно изпитанията са го направили по-силен. Признава, че отдавна е загубил бройката на татуировките си, тъй като след осмата е спрял да ги брои.

Макар от доста време изданията да се опитват да го фалират, Благой Георгиев е категоричен, че още не е фалирал. Все още може да издържа децата си, живее в собствен дом. Дори напоследък се замисля дали да не си наеме адвокат и да осъди всички, които съчиняват такива измислици по негов адрес.

Съжалява за това, че се е отказал твърде рано от футбола и допълва, че можел да играе поне още 4-5 години. В заключение посочва, че в „Сървайвър“ му дошли много идеи, които мисли да осъществи, които обаче не са свързани с футбол.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space