„Имам дислексия и много тежък бърнаут. И в момента съм с бърнаут и си водя предаванията, но съм много зле. Бил съм и в много тежка депресия и това доведе до проблеми със сърцето.”

Това разкритие прави рапърът Тото пред Ергена Евгени. По време на интервю, което врачанският изпълнител взе от къдрокосия пианист говорят за тежката работа и отговорности, когато Йонислав Йотов започва да споделя пред своя гост за личните си проблеми.

„Сам си го причиних. Екстрасистолите са прескачания на сърцето. 2-3 пъти е нормално, но 100 пъти на ден е стресиращо. А аз бях стигнал да 150, за първи път публично разкрива за здравословното си състояние. Изпълнителят отлично знае причината за сърдечните си проблеми.

banner

„От депресията и от очакванията на хората – каква песен ще издам, какъв гост ще дойде, дали ще оправдая очакванията им, дали ще мога да се справя, дали ще мога да платя заплатите“, разказва Тото.

И продължава: „Не можех да измисля рима на гащи. Не можех да напиша не песен, а два реда. Много тежко беше! Но после се запознах с един човек, който пуска служителите си всеки ден на фитнес от 13 до 15 часа. Реших и аз да го направя. Още от първия път се получи – когато се прибрах в 15 часа, довърших една песен, а до 17 написах още една“, разкрива тайната на своето спасение певецът.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space