Мирела от „Игри на волята“ пусна своята първа дебютна песен. Парчето се казва „Бих го изживяла пак“ по изцяло написан текст от нея. Тя споделя, че песента разказва своята история и в нея може да видим, че „Игри на волята“ е оставило огромен отпечатък в нейния живот.

Певецът Павел и помогнал, за музиката на парчето, а клипът е сниман в Тайланд по време на почивката си, заедно с друга участничка от „Игри на волята“ – Габриела.

„Чакам го толкова много време, не мога да повярвам, че вече е факт“, казва красавицата в „На кафе“, където беше и премиерата на песента.

banner

Припомняме, че Мирела ходеше и на уроци по пеене, явно е било подготовка преди записа на парчето. Тогава тя разкри, че от малка пее но е имала изяви само по детски концерти в училище. „Никога не съм се учила, просто си пеех вярно. Танците са ми били приоритет винаги наблягах основно на развитието си там, но не ми е пречело да пея постоянно и по всяко време“, казва танцьорката.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space