Луната е в знак Лъв и се движи на празен ход от 09:04ч до 13:58ч на 2 април – Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

Хората се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност във всичко, но и стремеж към съвършенство, повече критично и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Ден на любовта и мъдростта. Символът на този лунен ден е сърце. Сърца, отворени за милост и божествени откровения. Днес Вселената е особено чувствителна към вашите молби, така че можете да я помолите за нещо или да прекарате деня в молитва. Полезно е да се посещават храмове, църкви и други религиозни и култови места.

banner

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Предначертаното може да се обърне наопаки. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да се оплаквате. Може да заседнете за дълго в това състояние. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Успокойте гордостта си, прекарайте деня в спокойно състояние. Заемете се с медитация. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на нуждаещите от помощ.

12 лунен ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Бъдете милосърдни, в противен случай милостта ще ви подмине. Правете подаръци на близки, не пестете от нежни думи, давайте милостиня, особено ако ви бъде поискана. Останалата част от деня може да прекарате в самота, опитвайки се да съзерцавате вътрешния си свят. Опитайте се да изчистите мислите си.

Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Някои ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата дава още един шанс да се коригират грешките направени в миналото.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space