Победителката от първия сезон на „Ергенът“ – Виктория Капитанова няма право да коментира участничките, както и наследника на Виктор – пианистът Евгени.

Оказа се че мацето, което се подвизава в звездния отбор на hell’s kitchen, има наложена забрана от конкурентната на btv телевизия – „Нова“, където се излъчва готварското риалити.

В договора на Капитонова ясно е записано, че тя не може да говори нищо по темата „Ергенът“. Ако това се случи, няма да получи хонорара си за участие в предаването на шеф Виктор Ангелов, който бил доста солиден, писа „България Днес“.

banner

„Редовно получавам въпроси защо не коментира, новия сезон на „Ергенът“ за разлика от моите колежки. Сами помислете къде работя в момента и ще научите защо не приказвам за предаването“, сподели наскоро пред почитателите си в интернет Капитанова.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space