Актрисата с бунтарски характер Снежана Макавеева искрено избухна срещу „чалга коалиция”, която разкри в риалитито на Би Ти Ви „Сървайвър”. В понеделник стана ясно, че тя отпада от племето на известните по решение на излъчения като водач на групата Благой Георгиев-Джизъса. Това я ядоса и я накара да разкрие любопитни подробности от живота на вече бившите си съотборници, включително коя дама пере бельото на прясно женения бивш футболист.

„Татяна Къцова пере гащите на Благо!”, разкри обидената Снежана Макавеева. Тя изригна по адрес на футболиста и фолк певицата, след като бе отлъчена от племето им в риалитито. Според правилата на играта, всеки отбор трябваше да излъчи по един представител, който да отиде на среща с водещия Ваня Джаферович. Известните изпратиха Джизъса, а „Войни” – дизайнера Едис Пала. На двамата беше поставена задача да изберат по двама мъже и две жени от племената си, които да изпратят в противниковия отбор.

Джизъса избра Снежана, готвачката Божана, влогъра Чефо и финансовия представител Данаил. Двамата мъже приеха нещата сравнително спокойно, но Божана и Снежана сериозно се обидиха. Докато готвачката се втурна да псува и ругае, давайки воля на чувствата си, актрисата мълчеше, чудейки се как да не се разплаче. Тя от една страна се почувства обидена, че са я отлъчили, от друга й липсваха удобствата в лагера на известните, където, ако не друго, има поне съдове за хранене. „Войни”-те признаха, че не са виждали вилици и лъжици от цял месец, а вместо чинии ползват миди и черупки от кокосови орехи.

banner

На следващия ден Макавеева обяви, че с другото племе й е по-приятно. Според нея, при известните имало много фалш и се била сформирала „чалга коалиция”, в която влизали Благо Джизъса, приятелката му от ергенските години Татяна, баджанакът му Георги Валентинов и манекенът Иван Булкин. „Благо направи избора си според това, което е важно за самия него, а не за племето. На него му е важно да има някой, който да му пере гащите!”, изстреля Снежана. На въпрос на водещия кой пере гащите на Благо, тя директно отговори: „Татяна Къцова”. Татяна не отрече думите на Макавеева, а напротив – с гордост каза, че „фолк певиците, освен да изглеждат красиви, могат и много други неща”, а именно – да перат, да метат и да се грижат за другите. Затова мъжете в племето „за разлика от някои жени”, били чисти и спретнати. Така и не стана ясно дали тя пере бельото и на другите мъже в отбора, или го прави само за Джизъса.

Понеже явно се обиди от определението „чалга коалиция”, певицата обърна разговора към българския фолклор. Тя надълго и нашироко обясни, че фолк певиците пеели и народна музика, която била свещена, но явно в риалитито има хора, които не я ценят. Снежана пък каза, че в новото племе й било по-хубаво, защото, макар в него да няма лъжици, има хора, с които може да провежда нормални разговори.

Докато в Доминиката се вихрят подобни страсти, в Би Ти Ви предприеха отчаяни мерки в опит да спасят рейтинга на скъпото си, но скучно за много зрители риалити. В хода на играта телевизията промени правилата й. Публиката вече не гласува кой да отпадне от играта. Това се решава чрез състезания на номинираните участници. В епизода в понеделник дори бяха излъчени кадри, в които членове на двете племена коментират, че играта с „новите правила”, които всъщност са правилата от оригиналния формат, била по-интересна. Освен това беше коментирано, че този сезон бил много по-динамичен и любопитен от всички останали досега. Не е изключено „оцеляващите” да са били инструктирани да кажат всичко това пред камерите, за да убедят зрителите, че ще останат доволни, ако гледат.

Засега обаче резултат няма. Рейтингът не е добър, което наложи съкращаване на броя на епизодите. Вместо по три на седмица, както в началото, вече се излъчват по два – само в понеделник и вторник. Третия епизод бе преместен от неделя в събота, за да не се конкурира с „Като две капки вода” по Нова тв. Нова обаче сложи на гърба му „Един за друг”. Само две седмици бяха достатъчни на хората в Би Ти Ви, за да осъзнаят, че войната с Нова е изгубена, и да махнат третия епизод от програмата си. Сега телевизията излъчва филми и в събота, и в неделя.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space