Андреа признава, че е имала период, в който напълно се била самозабравила. Била човек, когото изобщо не харесвала. Това признание блондинката направи в инстаграм профила си.

Иронията е, че дни по-късно в ефира на Би Ти Ви бе излъчен епизодът на предаването „Животът по действителен случай” с нейно участие. Фолкпевицата направи сърцераздирателната изповед със силни елементи на самореклама и дори самоизтъкване пред водещата Алекс Сърчаджиева. Тя се похвали с клип за 50 бона и рокля с камъни за 7000 лева, показа всичките си награди и корици, припомни значимите си успехи и даже стигна до твърде смелото изказване: „Нямаше друга певица, която да ми се опре”.

Тази равносметка Андреа направи за 2009 г.- 2010 г. Тъкмо този период тя има предвид и, когато призна, че имало такъв, в който се самозабравила. Припомнила си го пак тези дни, когато намерила каишката на кучето си Сузи. Баща й я довел в дома им, когато Теодора, както е рожденото име на певицата, и брат й Йордан били малки. Сузи била немска овчарка – Канадски вълк, „възпитана особено”, тъй като бащата на Андреа е бивш полицай – граничар. Сузи много обичала децата. Когато Андреа я извеждала, тя даже не давала на никого да говори с нея. „2009 година се помислих за звезда и не видях нейното остаряване, нейният край, бях бездушна. Тате казва: „Кучетата ги изпраща Господ, за да ни напомнят, че сме хора!”. Глупачката аз, намерих повода и вчера 15 години след като е починала, ми стана толкова мъчно – знам, че е в Рая сега! Но аз тогава бях човек, който не харесвах и тя ми напомни! Обичам те, Сузи! Най-умното момиче, най-силната майка на нас, най-добрият приятел!”, сподели Андреа.

banner

Дни след този й пост в инстаграм, зрителите на Би Ти Ви научиха в детайли за славните й моменти. Андреа, която започва кариерата си едва на 19 години, с помощта на баща си, се похвали, че началото й с „Пайнер” било ударно. Още на втората година била на върха. „На четвъртата и петата мисля, че нямаше наистина друга певица, която да ми се опре. Не го казвам, за да обидя нито една своя колежка. Имам страхотни колежки, много талантливи, но точно в тези години – 2009 – 2010 г., когато вече бях на 22, бях на върха на славата си”, обясни Андреа в запис, правен в дома й, който прилича на музей на кариерата й. По стените висят нейни корици в тежки рамки, има цяла витрина с наградите й – родни и международни. Повечето, разбира се, са от традиционните церемонии на фирма „Пайнер”, с която Андреа се раздели преди време. „Всичко, което България можеше да ми даде като награди, го получих”, похвали се тя.

След като вече нямало колежка, която да й се опре, Андреа започнала да се „занимава с международна музика, която й донесла много големи успехи първо на Балканите, после по целия свят”.

Певицата изреди постиженията си в балканските държави. Спомена и запознанствата си с Цеца Величкович, Лепа Брена, Йелена Карлеуша. За последната каза, че по-късно я нападала, искала да има конфликт с нея. „Аз съм я приела, че е по-весела жена”, сподели Андреа през смях. Най-големият й успех е с песента „I wanna”. Андреа я изпява като част от формацията си с румънския хитмейкър Кости Йонита „Сахара” в дует с Боб Синклер и Шаги. Снимат клипа през 2010 г. в Маями. Песента печели вниманието радиостанции в 50 държави, включително в САЩ. Днес Андреа също има амбициозни цели, при това не само в музиката. Певицата, която учи актьорско майсторство в Нов български университет, мечтае за роля в киното, както и да режисира филм.

Андреа винаги взима отношение не само, когато става дума за песните й, но и визията й – независимо дали ще е за сцена или за клип. Това тя изтъкна, когато показа гардероба си. Побрала е тоалетите си в малка стая. Обувките й пък изпълват рафтове, заемащи цяла стена. Блондинката заговори и в цифри. „Има колеги, които преувеличават. Снимат клип за 20-30 000 лева, но казват 50”, заяви певицата. Тя обаче се придържа към фактите. Най-скъпият й клип е този към парчето „Лоша” от 2012 г. Струвал 50 000 лева, сниман е с режисьорът Мартин Макариев – мъжът на актрисата Луиза Григорова, който в последните години нашумя с филмите си. Що се отнася до тоалети, Андреа се изръсила най-много за роклята, която облече през 2012 г., за да изпее дуета си с Азис „Пробвай се” на концерта на „Планета” в НДК. Тоалетът е покрит с десетки камъни. Този лукс й коствал около 7000 лева.

Покрай милите спомени за този си хит, Андреа спомена за леки пререкания с Азис. Не стана ясно дали са в миналото или са валидни към днешна дата. „Усетих за първи път вятър от крясъци. Толкова силно се разкрещяха, че чак ни блъсна въздух… Беше истерия”, спомня си Андреа.

С Кубрат не ни раздели трета жена, а различия

„Не ни е разделила трета жена или такова нещо. Не, просто различия”, сподели Андреа за разлъката с бившия й годеник – боксьорът Кубрат Пулев, в предаването „Животът по действителен случай”. Вероятно става дума за неволна грешка и певицата е имала предвид, че със спортиста не са се разделили, заради „друга жена”, но до разяснения не се стигна. Така или иначе, Андреа изтъкна, че с Кубрат имали различни виждания за семейство, ценности, морал, представа за отношенията между двама души.

Тя не конкретизира по какво точно се различават с Пулев, понеже щяла да го злепостави. Говори само за своите представи за щастие в личен план. Андреа смята, че двама партньори трябва да се подкрепят, когато единият иска да развива кариерата си. За певицата бракът е важен, какъвто пример има от родителите си, които са заедно вече 35 години. Смята, че когато се създадат деца, е хубаво да се отглеждат и от двамата си родители, които да са заедно и да живеят в разбирателство.

Андреа се раздели с Кубрат през 2019 г., след като публично го обвини в изневери и паралелни връзки. По-късно певицата обяви, че той има тайно дете. Към днешна дата се знае, че боксьорът има две деца от друга жена. Въпреки тази си предистория, Андреа и Кубрат поддържат приятелски отношения, защото и двамата имали такова желание, както тя уточни. Андреа потвърди, че Кубрат е присъствал на рождения й ден на 23 януари. „Не съм го водела с пистолет до главата”, коментира певицата с усмивка, като допълни, че боксьорът имал хубави отношения и с родителите й.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space