Овен

Днес желанията ви може и да се разминават с действителността. Комуникацията на работното ви място ще бъде затруднена, така че по-добре не водете важни разговори и си дръжте езика зад зъбите. Ако трябва да довършите нещо, сега е моментът да се заемете с него.

Телец

banner

Днес ще имате желание да се погрижите за другите хора – най-вече за най-близките си. Все пак не допускайте да стигате до изтощение в желанието си да им угодите и да свършите всичко. Много от вас ще предпочетат домашния уют пред социалния живот.

Близнаци

Днес по-добре планирайте по-важните задачи и разговори за предобеда. После ситуацията ще стане по-напрегната – хората ще бъдат по-чувствителни, а това може да доведе до трудности в комуникацията. Бъдете по-смели и не се притеснявайте да отстоявате собственото си мнение, ако се налага.

Рак

Днес се опитайте да не се поддавате на страховете си, защото те може да ви попречат да преследвате мечтите си или да разрушат важни за вас взаимоотношения. Бъдете искрени със себе си – осъзнайте как се чувствате, не нападайте околните и не се опитвайте постоянно да се защитавате.

Лъв

Днес ще се почувствате добре, ако направите нещо за другите хора – за близък човек или дори за някой непознат, който има нужда от помощ. Ако проявявате нетолерантност, това може да ви струва ценно приятелство. Така че не пренебрегвайте желанията и мненията на важни за вас хора.

Дева

Днес може да се чувствате разпънати между собствените си желания, от една страна, и дълга към друг човек – от друга. Ще бъде необходимо да направите избор, но ако компромисът е твърде голям и ви кара да се чувствате зле, преценете дали има смисъл.

Везни

Днешният ден е много подходящ да завършите стари дела и да въведете ред на работното си място. Така през следващата седмица ще може да обърнете поглед напред – към нови проекти и идеи. Ако почувствате, че се нуждаете от почивка, не прекалявайте с работата и намерете начин да разпуснете.

Скорпион

Аз или другите – това ще бъде дилемата, която ще вълнува много от вас днес. Прекрасно е да дадете своя принос за нещо значимо или да помогнете с пари за някаква кауза, но все пак не забравяйте и себе си. Не правете необмислени покупки и не харчете прекалено.

Стрелец

Днес не се отчайвайте, ако не успявате да разрешите окончателно някакъв финансов проблем. Не позволявайте на страховете за бъдещето да определят постъпките ви. Имайте още малко търпение – има шанс скоро да намерите изход от ситуацията. Някои от вас ще получат заслужена награда за труда си.

Козирог

Ако днес преценявате някаква ситуация, не се ограничавайте в личната си позиция или в собствената си философия за живота, особено ако те не ви водят към добро. За вас ще бъде полезно да се запознаете със странична гледна точка, особено ако не съвпада с вашата. Приемането на различията може да ви обогати.

Водолей

Днес може да намерите решение на емоционален или финансов въпрос, който ви занимава от известно време. Ако това обаче не се случи и не успеете да наложите контрол над нещата, имайте още малко търпение и изчакайте – има шанс през следващите дни ситуацията да се изясни. Не предприемайте решителни действия, ако не сте наясно с фактите.

Риби

Днес се погрижете на първо място за себе си. Ако имате нужда да се почувствате красиви и желани, не чакайте някой да ви го каже, а направете нещо – купете си нова дреха или отидете на фризьор. Не се чувствайте виновни, ако поставяте себе си на първо място.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space