Мария Игнатова най-после се завръща в Нова тв след близо 4 години безработица, в които изявите й на малкия екран бяха от дъжд на вятър. Хубавата блондинка ще бъде водеща на новото шоу „Звездите в нас”, в което обикновени хора имитират любимите си звезди. Компания на сцената ще й прави Ненчо Балабанов.

„Много дълго врече чаках нещо, което да събуди любопитството ми.” С тези думи Мария Игнатова обяснява отсъствието си от малкия екран, което продължи с години. Водещата е без собствено предаване от 2018 г., когато Нова спря шоуто „Господари на ефира”. Оттогава досега тя се е изявявала единствено за кратко като лице на майтапчийската версия на „Папараци” по Би Ти Ви, както и на предаването, което наследи „Господарите” – „Господари на уеба”. То обаче може да се гледа само през интернет. На малкия екран Игнатова се е появявала само като гост в различни тв формати. Отсъствието й се обяснява с раздялата с нейния дългогодишен партньор в живота – Димитър Рачков, който също се спрягаше като евентуален водещ на „Звездите в нас”, преди да стане ясно, че новото му предаване ще се казва „С Рачков всичко е възможно”.

Двойката скъса в края на 2018-а, което съвпадна с изчезването на блондинката от екрана. В продължение на 4 години тя опитваше какво ли не – пишеше текстове за песни, включително на приятелката си Алекс Раева, участва в клип на Алекс, направи свое комедийно шоу, което да играе през публика. То обаче не издържа на ударите на противоепидемичните мерки. Така и не се намери стабилен тв проект, в който звездата да се включи. Междувременно Рачков залюби актуалната си половинка Анита, а Игнатова се омъжи за Ивайло „Нойзи” Цветков. Сватбата по любопитен начин съвпадна с постепенното й завръщане на малкия екран като гост в различни предавания, включително в „Забраненото шоу на Рачков”, преди телевизията да го спре. Ето, че сега Мария и Рачков отново ще греят в общ ефир, макар и в различни програми. А нищо чудно и да се засекат в някой от сценариите, писа Уикенд.

banner

„Звездите в нас” е второто предаване, което Мария Игнатова ще води заедно с Ненчо Балабанов. Първото беше „Пееш или лъжеш” през 2016 г. Макар да постигна добър рейтинг, шоуто имаше само един сезон у нас. Тепърва ще става ясно каква ще е съдбата на втория им опит – „Звездите в нас”. „Уикенд” отдавна писа, че Ненчо Балабанов се готви за това предаване. Доскоро обаче се говореше, че той ще бъде в журито, което ще оценява имитациите на участниците, които са цели 90 на брой. Явно плановете са се променили и са го взели за водещ. А кой ще е в журито? Засега се спрягат имената на Алекс Раева и Азис, но информацията не е официална.

До момента в света е излъчен един-единствен сезон на шоуто – във Великобритания. Там водещият е само един. Решението да сложи двойка водещи е нововъведение на родния продуцент Маги Халваджиян, който има безпогрешен нюх и винаги прави едни от най-рейтинговите риалити предавания.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space