Луната влиза в знак Дева от 03:26ч до 12:46ч на 29 август

Хората проявяват повече практичност, разумност, склонност към ред и педантичност, настройват се на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. Повече критичност и аналитично мислене. Зачестяват споровете и конфликтите. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

В този период е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито. Уязвим е стомаха.

banner

Лунен календар хронология: 29 лунен ден до 06:28ч на 27 август

30 лунен ден от 06:28ч до 11:18ч на 27 август.

Новолуние в 11:18ч в Дева и започва 1 лунен ден до 07:34ч на 28 август

1 лунен ден е много специален и необичаен. Негов символ е лампата, която означава образа на вечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички действия насочени към духовно пречистване и развитие ще бъдат от голяма полза.

1-ви лунен ден е подходящ за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки. Най- добре е да се посвети само на планиране, създаване на ментални модели за добро бъдеще и желания. Както прекарате този ден, така ще премине новият лунен месец. Стремете се към хармония. Добре е да има запалена свещ с равен и топъл пламък до вас, върху който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи.

Не трябва да се причинява вреда на никого, даже в мислите. Необходимо е да се очистят мислите, тъй като в организма се натрупват камъни. За болестите на този ден причините са духовни.

Да се избягват случайните връзки, които могат да докарат само неприятности особено в този период. Добре е да се въздържате от всякакви покупки.

Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Много е важно да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли трябва да се избягват, особено ако са насочени към друг човек.

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space