Ергенка стана певица, намърда се в „Пайнер“

  • Published in Lifestyle

Мария Самър, какъвто е музикалният псевдоним на Мария Николова от приключилото наскоро риалити предаване „Ергенът“ се вля в редиците на „Пайнер“."Да бъда певица беше детската ми мечта! За мой късмет тя се сбъдна! Проектът е подарък за рождения ми ден от мой близък.

Винаги съм била водена от идеята, че животът е кратък и трябва да се забавляваш и да правиш каквото ти е хубаво, затова направих и песента „Сам се изпрати“. Харесва ми, надявам се и на другите да им хареса. Ако вярваш, мечтите се сбъдват!", коментира пред „България Днес“ новината новата звезда на чалга сцената.

Текстът е насочен към харесван от жените мачо, който успява да оплете в любовните си мрежи Мария. Тръпката обаче изстива в момента, в който Самър вижда телефона на обекта на своите чувства и установява, че изгората й пиша на други жени. Разочарованата брюнетка разкарва мачото.

В живота Мария трудно скъсява дистанцията, а близките й приятели се броят на пръстите на едната ръка. Не обича да споделя за любовния си живот, но споделя че ако можеше да промени нещо, вече щеше да е щастливо омъжена.

Убедена е, че двама души биха могли много по-лесно и по-бързо да се привържат един към друг в изолирана среда, тъй като в реалния живот много фактори разсейват и пречат.

Именно заради това Мария вярваше, че може да се влюби в Ергена, и прекрачи прага на предаването с тази надежда, но не ѝ се получи.

Banner 468 x 60 px