Луната е в знак Козирог до 11:43ч на 7 юни

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. В тези дни е по-трудно да се изразяват емоциите. Даже тези, които обикновено са емоционални, сега стават по-уравновесени. Мислите са устремени към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

banner

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на “мъртвата” вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на деня е огледалото, а символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Всичко, което се случва днес с вас и около вас, е в известен смисъл огледало на вашето вътрешно състояние, на вашата душа. Събитията, хората и мненията отразяват кой сте. Отношението на хората и събитията на деня освен, че отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Енергията на деня прави човек пасивен. Неблагоприятно време за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

Денят не подхожда за общуване, освен с най-близките хора. Ако тръгнете да изяснявате отношенията, рискувате още повече да се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката.

Добре е да се спи по-малко. Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства.

Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да се претоварват бъбреците, да се пият по-малко течности, да не се ядетежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене.

Секс не се препоръчва. Неподходящ ден за зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Грижите за растения по-добре също да отложите.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!