Луната е в знак Стрелец до 10:32ч на 5 юни

В дните на Стрелеца настройката е идеалистична. Социалния и обществения живот се активизират. Засилва се склонността да се търси справедливост и страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно.

Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите.

banner

В такива дни особена енергия притежават билковите настойки направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Енергията на този лунен ден е много хармонична. Това е чист, светъл, спокоен ден. Време е за почивка от интензивни и активни действия. Осъществява се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, тогава ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празно любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Днес е благословеният ден, в който можете да лежите по-дълго в леглото, да се разхождате и да почетете за удоволствие. 16-я лунен ден е предназначен да ви помогне да се възстановите.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Нарушаването на хармонията на този ден няма да доведе до нищо добро.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение. Полезни са и почистващите процедури и уелнес дейностите. Приятно е прекарването сред природата. Физиологично този ден се свързва с далака, който регулира кръвотворната функция.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Яжте естествени храни, които съдържат желязо, пийте сок от нар. Не преяждайте. Елиминирайте алкохола.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!