ОВЕН

Денят е почивен. Готови сте да разкриете неподозирани заложби въпреки че деня ви е изпълнен със срещи. Успешни са изявите на занимаващите се с изкуство и с научни изследвания. Влиятелни познати ще ви помогнат да изградите стабилната основата на бъдещите си успехи. Промените са във ваша полза.

Ако сте семейни, мили дами, и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно.

banner

ТЕЛЕЦ

В състояние сте, въпреки че деня е почивен, да вземете решение да смените изцяло работата си, но не ви съветвам да го правите, ако причината е във властващата емоция в този ден, за която не съществуват обективни причини. Ще допуснете грешка.

Анализирайте внимателно действията си. Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на партньора си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

БЛИЗНАЦИ

Може да ви поканят на делова среща с влиятелни хора, която е добре да приемете и в почивния ден. На работното място, ако се налага да отхвърлите задачите си, сте дейни, но и разсеяни. Не ви се занимава с рутинни делови задължения. Въпреки нежеланието ви да работите трябва да се справите с планираното, за да не си създадете трудности през следващите дни.

И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия, което ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

РАК

В личните ви отношения се налагат промени, а почивният ден позволява да ги обмислите. Напрежението на работното ви място може да се засили, заради неприятна новина, която не е необратима, не ви засяга директно, но ви е ядосала. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, което в следващите дни ще ви донесе добра печалба.

Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако си позволите прибързано сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за бъдещите проблемите.

ЛЪВ

Проявете сдържаност, защото деня е почивен и е изпълнен с положителни емоции, но няма да липсват и неприятни моменти, които трудно ще избегнете. Не се противопоставяйте, за да постигнете замисленото. Не се карайте с хората от обкръжението си. Не експериментирайте с нововъведения а работното си място.

Днес решете дали да продължите живота си с интимните си партньори. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате.

ДЕВА

Настроени сте на различна вълна, която не е работна, а и деня е почивен и това е ваше право, но въпреки това запазете спокойствие независимо от трудностите, които ще се изпречат пред вас по пътя към заслужения успех. Очаква ви благоприятно разрешаване на делови въпроси, по които се бяхте отказали да работите, но ще постигнете целта си.

Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

ВЕЗНИ

Предстоят ви неотложни делови срещи, които не бива да отменяте въпреки почивния ден, защото може да не успеете отново да ги договорите. Не бъдете прекалено доверчиви, ако веднага започнат да ви омайват с предложение за инвестиция. Няма да е във ваша полза. Препятствията са преодолими благодарение на вашата упоритост и настойчивост.

Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния партньор.

СКОРПИОН

От сутринта в почивния ден плановете ви на работното място се развиват в неочаквана посока, която може да ви донесе разочарования. Ако сте предпазливи, ще избегнете финансовите загуби. Ако сте на работното си място, ще получите заслужено признание. Не налагайте волята си с инат и агресия.

Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но вие уговорете деловите срещи, които се наложи да пропуснете. Положителните промени са възможни, ако анализирате действията си и сте внимателни в думите си. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Имате възможност да завършите бързо новите си задачи, които ще ви донесат успех и признание.

Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни, мили дами, с брачния си партньор. Ако сте сгрешили, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, които стабилизират отношенията ви.

КОЗИРОГ

Въпреки че деня е почивен, стабилизирайте постигнатото до момента, ако искате да си спестите неочаквани проблеми още сутринта. От вас зависи да сте задълбочени и отговорни на работното място. Не бива да сте прибързани и да прекалявате с претенциите си, само защото на пътя ви са се появили трудности, които променят плановете ви.

Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие цели да получите облаги, приемете, че ще разривът ви е гарантиран.

ВОДОЛЕЙ

Отдайте се на работа сутринта в почивния ден, а вечерта анализирайте запознанствата си и преценете спокойно новите си познати. Не бързайте да се възхищавате на професионалните им умения, защото може да се окажат само фасада. Избягвайте съмнителни предложения, които обещават лесни приходи.

Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единствения начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

РИБИ

Импулсивността ви днес, в почивния ден, може да ви подведе, ако не си наложите спокойствие, особено на работното място. Допускате грешки, които са причина за неправилна преценка, заради която рискувате да вземете неправилно решение. Денят обещава материални успехи, но ви съветвам да не уговаряте сключването на финансови сделки.

Несемейните жени могат да намерят половинката си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че една бременност ще ви обвърже за цял живот.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!