“Не съм никаква Мата Хари! Tова са глупости и не съм наясно какво става с делото на господин Борисов, защото изобщо не ме интересува.”

Това сподели плеймейтката Маги Бадер, която спрягат за Мата Хари, уж направила скандалните снимки с кюлчета злато и пачки евро в чекмеджета до спящия Бойко Борисов. Само преди няколко дни стана ясно, че наказателното производство за въпросните скандални фотоси е прекратено и името на Мата Хари и Бадер отново изплува.

“Изобщо не познавам този човек, мисля, че вече стана ясно. Няма да говоря и за моя личен живот и връзките ми, това не касае хората”, казва още Бадер.

banner

Името на Бадер бе свързано с експремиера от земеделския производител Светослав Илчовски, който обяви, че Маги е жената, направила снимките с пачките и кюлчетата злато в спалнята на Борисов, писа “България Днес”.

“Известен бизнесмен й плати 5000 лева, за да обслужи премиера. Знам го, тъй като бях там”, заяви преди няколко години Илчовски. След което Бадер на няколко пъти официално обяви, че не познава Борисов.

Красавицата не сподели и новината, която битува напоследък, че е бременна с второ дете. Знае се само, че Бадер има сериозни отношения с мъж, с когото живее на семейни начала в полите на Витоша. Плеймейтката вече има едно пораснало момче, което ражда едва на 19 години, плод на любовта й с бившия й мъж.

През 2017 г. Магдалена Свиленова Тепавичарова спечели известния конкурс за красавици “Мис Плеймейт” под артистичното име Маги Бадер.

Преди години Маги участва в предаването на Нова тв “Черешката на тортата”. Там тя признава, че има говорен дефект, но се справя с него. “Имам го от малка. Играех със сестра ми на криеница. Внезапно много се уплаших и започнах да пелтеча. Имах проблеми, но ги преодолях. Вече не ми пука”, казва красавицата.

Животът на Мис Плеймейт не винаги е вървял по мед и масло, а се наложило още като дете да се сблъска с голямо разочарование, става ясно от нейно интервю. Еротичната миска казва, че от години не е виждала биологичния си баща, защото той е изоставил нея и сестра й, като не проявява никакъв интерес към двете си деца. Плеймейтката носи фамилията на втория си баща, който я е отгледал и възпитал.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!