Луната е в знак Везни, където ще остане до 02:46ч на 1 юни.

Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте отношенията си. Нараства желанието за похапване на тортички, пастички и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо внимавайте с течностите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

banner

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход.

Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност. Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате и не се грижите достатъчно за тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се правят дълги разходки пеша.

Енергията на 12-ти лунен ден предразполага към хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на нуждаещите се от помощ.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете за дълго в това състояние.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space